About

 

Welkom op J-Reizen.com

 

Over J-Reizen

 

 

J-Reizen is een actieve reisorganisatie in Veenendaal. Wij organiseren vakanties voor een zeer brede doelgroep. Ons aanbod bestaat uit kwalitatief perfecte reizen in Europa, Azie en andere werelddelen.

 

 

Doordat wij geen administratiekosten bij u reservering meerekenen, zijn de prijzen uiterst scherp. U hebt een ruime keuze en het aantal reizen groeit jaarlijks. Wij verzorgen al uw vliegtickets, hotelboekingen en autoverhuur wereldwijd.

 

Op onze site kunt u online een groot aantal zon & cultuurbestemmingen boeken naar o.a. Egypte, Tunesië, Turkije, Spanje, Italie en nog vele andere topbestemmingen. We bieden altijd gegarandeerd de laagste prijs en beste service aan.

 

 

Wij zijn agent voor een groot aantal Airlines waar wij u zeer speciale tarieven voor kunnen aanbieden.

 

Wij organiseren ook groepsreizen naar Hadj en Umrah. Op www.travelhajj.com vindt u informatie over Hadj en Umrah.

 

 

Wanneer begint een vakantie? Wat ons betreft op onze internetsite. Het oriënteren is immers de eerste voorbereiding op uw reis. Om u bij het maken van uw vakantieplannen van dienst te zijn, vindt u op onze internetsite uitgebreide informatie over de landen en plaatsen die wij aanbieden. En wanneer u een keuze heeft kunnen maken uit het brede aanbod aan bus-, vlieg- en autoreizen, kunt u de reis online aanvragen. U ontvangt dan van ons een prijsopgave en reisinformatie. U beslist dan pas of u de aanvraag definitief wil maken. U kunt natuurlijk ook telefonisch reserveren.

 

Voor meer informatie en boekingen gaat u naar onze contact pagina. Wij zijn u graag van dienst!

 

 

Met vriendelijke groet,

 

 

Directie J-Reizen

 

Copyright © All Rights Reserved